Sunday, 29 October 2017

Fotoshoot Berendoi,Cukur Jambul,Akikah dan Birthday party ~ Fotografer Selangor

Assalammualaikum

Ada lagi yang nak shoot baby tak?Tak kisahlah majlis ape.Majlis berendoi ke,akikah ke,harijadi ke.
Boleh infom dengan kami.Cover seluruh Lembah Klang (KL,Selangor dan Putrajaya).
Harga dijamin mampu milik.



Photographer Madi Torres 
Pre Wedding fotoshoot : RM150/hour
Lokasi : Kg Jalan Kebun,Sek 30 Shah Alam
Whatsapp : 010 5604525



















#bertandang #malaywedding #fotografer #jurugambar #jurufotoperkahwinan #jurugambarperkahwinan #preconvo #pameranpengantinmalaysia #jomkahwin #malaysiawedding #malaywedding #love #prewedding #postwedding #videokahwin #projekkahwin
#convophotoshoot #photographermurah #servicemurah #hargamurah #majlisperkahwinan #jodohpastibertemu #weddingphotographer #malaysiaweddingphotographer
#weddingphotography #perkahwinan #akadnikah #sanding #bertunang
#bertandang #malaywedding #fotografer #jurugambar #jurufotoperkahwinan #jurugambarperkahwinan #mahligaicinta #pameranpengantinmalaysia #weddingday
#pameranpengantin #jomkahwin #malaysiawedding #malaywedding
#preconvo #prewedding #postwedding #sayajual #projekkahwin #rajasehari
#photographermurah #servicemurah #hargamurah #savethedate #berendoi #cukurjambul #akikah
Khas untuk bakal pengantin yang berada di Sabah (Tawau,Semporna,Lahad Datu,Sandakan dan Kota Kinabalu,harga pakej kami adalah termasuk dengan kos penerbangan/pengangkutan dan penginapan)

#bertandang #malaywedding #fotografershahalam #fotograferklang

 #jurugambar #jurufotoperkahwinan #jurugambarperkahwinan #mahligaicinta #pameranpengantinmalaysia #jomkahwin #malaysiawedding #malaywedding #love #prewedding #postwedding #videokahwin #projekkahwin
#rajasehari #photographermurah #servicemurah #hargamurah #majlisperkahwinan #jodohpastibertemu #weddingphotographer #malaysiaweddingphotographer
#weddingphotography #perkahwinan #akadnikah #sanding #bertunang
#bertandang #malaywedding #fotografer #jurugambar #jurufotoperkahwinan #jurugambarperkahwinan #mahligaicinta #pameranpengantinmalaysia #weddingday
#pameranpengantin #jomkahwin #malaysiawedding #malaywedding
#preconvo #prewedding #postwedding #sayajual #projekkahwin #rajasehari
#photographermurah #servicemurah #hargamurah #savethedate #tawau #sandakan #semporna #lahaddatu #kotakinabalu

Sunday, 22 October 2017

Shoot Pre Convo Murah Selangor ~ Fotografer Shah Alam,Selangor


Assalammualaikum warahmatullah

Photoshoot outdoor Pre Konvo hanya RM150 sejam.Shoot unlimited tau!Siap edit plak tu.
Sembang banyak tak guna.Whatsapp abam Madi di 0105604525 untuk booking slot.


Photographer Madi Torres 
Lokasi : Kg Jalan Kebun,Sek 30 Shah Alam
Whatsapp : 010 5604525



















#bertandang #malaywedding #fotografer #jurugambarselangor #jurufotoperkahwinan #jurugambarperkahwinan #preconvo #pameranpengantinmalaysia #jomkahwin #malaysiawedding #malaywedding #preconvophotoshoot #preweddingshahalam #postwedding #videokahwinshahalam #projekkahwin #rajasehari #photographermurah #servicemurah #hargamurahshahalam #majlisperkahwinan #jodohpastibertemu #bertandang #malaywedding #fotografer #jurugambar #jurufotoperkahwinan #jurugambarperkahwinan #preconvo #pameranpengantinmalaysia #jomkahwin #malaysiawedding #malaywedding #love #prewedding #postwedding #videokahwin #projekkahwin #convophotoshoot #photographermurah #servicemurah #hargamurah #majlisperkahwinan #jodohpastibertemu #weddingphotographer #malaysiaweddingphotographer
#weddingphotography #perkahwinan #akadnikah #sanding #bertunang
#bertandang #malaywedding #fotografer #jurugambar #jurufotoperkahwinan #jurugambarperkahwinan #mahligaicinta #pameranpengantinmalaysia #weddingday
#pameranpengantin #jomkahwin #malaysiawedding #malaywedding
#preconvo #prewedding #postwedding #sayajual #projekkahwin #rajasehari
#photographermurah #servicemurah #hargamurah #savethedate


Monday, 4 September 2017

Pakej Bajet Perkahwinan Selangor 2018 ~ Fotografer Shah Alam

Bismillahirrahmanirrahim

Kepada yang masih tercari2 pakej bajet tapi nak gambar ohsem,kat sini la tempatnya.Pakej yang kami tawarkan adalah serendah rm800 untuk nikah,sanding dan free outdoor.Yang nak album kristal,photobook,frame besar...pun ada.
Selain fotografi,perkhidmatan videografi juga kami ada sediakan.

Cakap banyak tak guna..wasap terus ke 010 5604525 En Madi untuk ejas harga :=)
Klik link ni untuk direct wasap 

Photographer Madi Torres 
Lokasi : Kg Jalan Kebun,Sek 30 Shah Alam
Whatsapp : 010 5604525
























#bertandang #malaywedding #fotografer #jurugambarselangor #jurufotoperkahwinan #jurugambarperkahwinan #mahligaicinta #pameranpengantinmalaysia #jomkahwin #malaysiawedding #malaywedding #love #preweddingshahalam #postwedding #videokahwinshahalam #projekkahwin
#rajasehari #photographermurah #servicemurah #hargamurahshahalam #majlisperkahwinan #jodohpastibertemu

Khas untuk bakal pengantin yang berada di Sabah (Tawau,Semporna,Lahad Datu,Sandakan dan Kota Kinabalu,harga pakej kami adalah termasuk dengan kos penerbangan/pengangkutan dan penginapan)

#bertandang #malaywedding #fotografershahalam #fotograferklang
 #jurugambar #jurufotoperkahwinan #jurugambarperkahwinan #mahligaicinta #pameranpengantinmalaysia #jomkahwin #malaysiawedding #malaywedding #love #prewedding #postwedding #videokahwin #projekkahwin
#rajasehari #photographermurah #servicemurah #hargamurah #majlisperkahwinan #jodohpastibertemu #weddingphotographer #malaysiaweddingphotographer
#weddingphotography #perkahwinan #akadnikah #sanding #bertunang
#bertandang #malaywedding #fotografer #jurugambar #jurufotoperkahwinan #jurugambarperkahwinan #mahligaicinta #pameranpengantinmalaysia #weddingday
#pameranpengantin #jomkahwin #malaysiawedding #malaywedding
#preconvo #prewedding #postwedding #sayajual #projekkahwin #rajasehari
#photographermurah #servicemurah #hargamurah #savethedate #tawau #sandakan #semporna #lahaddatu #kotakinabalu

Thursday, 20 July 2017

Nurul Ain & Ridhwan | Masjid Biru Shah Alam ~ Fotografer Shah Alam



Bismillahirrahmanirrahim

Majlis pernikahan dilakukan pada 13hb Julai 2017 yang bertempat di Masjid Negeri Shah Alam.

Semoga hubungan kekal hingga ke syurga.Amin




Photographer Madi Torres 
Pre Wedding fotoshoot : RM100/hour
Lokasi : Kg Jalan Kebun,Sek 30 Shah Alam
Whatsapp : 010 5604525




















#bertandang #malaywedding #fotografer #jurugambarselangor #jurufotoperkahwinan #jurugambarperkahwinan #mahligaicinta #pameranpengantinmalaysia #jomkahwin #malaysiawedding #malaywedding #love #prewedding #postwedding #videokahwinshahalam #projekkahwin
#rajasehari #photographermurah #servicemurah #hargamurahshahalam #majlisperkahwinan #jodohpastibertemu